Nine Star Ki boek

Een transformerende visie op taoïstische astrologie

nine star ki boek Boek  :                      Nine Star Ki                  

 Pagina's :                 550

 Auteur :                    Koen Reynders             

  Prijs :                       € 59 incl. verzending

  ISBN :                       9781616276676                             

  Druk 1:                    november 2019              

  ---------------------------------------------------------

           bestellen-knop 

In de hedendaagse Westerse cultuur gebruikt men cijfers veelal uitsluitend om te rekenen, voor het aanduiden van hoeveelheden, maar dat is niet altijd zo geweest. 
Oude beschavingen dichtten bovennatuurlijke krachten toe aan cijfers en daaruit ontstonden verschillende methoden van numerologie.
De taoïstische vorm van nummerologie onderscheidt zich van de andere door het toekennen van 7 cijfers aan de sterren van de Grote Beer met daaraan toegevoegd het cijfer 1 voor Vegaster en 9 voor de Poolster. Dat maakt dat Nine Star Ki eigenlijk een vorm van astrologie is, de astrologie van de negen sterren, in China Jiu Gong Ming Li genaamd. 
De grootste deugd binnen de taoïstische leer is Wu Wei. Wu Wei houdt de oefening in om tot overgave te komen aan de wijze waarop het leven vorm neemt. 
De wijze waarop het leven vorm neemt is veranderlijk en het zijn deze veranderingen die men in China, omstreeks 2600 voor christus, in kaart bracht, die de basis vormen voor Jiu Gong Ming Li. 
De meesters van het Verre Oosten zagen hoe het na de lente zomer wordt, na de zomer herfst en na de herfst winter, waarna het weer lente wordt en vroegen zich af of ook andere verschijnselen, in wezen, processen zijn. Zo zagen ze hoe de dagenraad van de ochtend overgaat in het felle licht van de middag, waarna de zon onder gaat en de nacht weer gevolgd wordt door de ochtend. Ze zagen hoe ons leven, en alles rond ons, onderhevig is aan dezelfde cyclus, een geleidelijke overgang van yang naar yin en omgekeerd. 

Door middel van een persoonlijke combinatie van 3 cijfers, beschrijft dit boek de energieën die op het tijdstip van onze geboorte actief waren en ons leven lang van invloed zijn. 
Zie voorbeeld horoscoop.
De taoïstische leer predikt bescheidenheid en dat houdt vooral in dat we het niet beter moeten weten dan de kosmos. Het boek beschrijft voor elk van de 81Nine Star Ki perspoonlijkheidstypen, de specifieke wijze waarop Wu Wei toepasbaar is. Het beschrijft de kunst om ons over te geven aan het ritme van eb en vloed, dag en nacht, ... . Het toont De Weg naar ruimte voor onze Wezenlijke Natuur.

Over de Auteur

Koen Reynders neemt mensen mee, opzoek naar de diepere betekenis van de ziekteverschijnselen en gebeurtenissen op ons pad. Hij ziet zijn werk als coach als een roeping en zet hulpbehoevenden ertoe aan om aanspraak te maken op hun zelfhelend vermogen. 
Zijn lessen en workshops gaan stagnatie tegen en vullen ruimtes met energie.  
Hij studeert TCM onder de vleugels van Jos Koch en geeft Jos’ passie met overtuiging door.
Met zijn boek, in zijn praktijk, en als docent aan verschillende leerinstellingen, verbreidt hij de taoïstische filosofie. De filosofie die erop gericht is om ons dichter bij onze Wezenlijke Natuur te brengen.

 

Uw element

mijn element

Maak kennis met het potentieel van jouw jaargetal

 

I-Tjing

             I-Tjing

Wat de I-Tjing zegt over jouw aanleg energie

 

Nine Star Ki boek

nine star ki boek
Mijn boek over taoistische astrologie.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.